Hirdetés

Metro: Last Light, Saints Row IV és Dead Island: Riptide a PAX-on

|

A hónap végén megrendezésre kerülő PAX East-en rengeteg új játékból kapunk majd ízelítőt, többek között a Deep Silver kínálatából is.

Hirdetés

A Koch Media égisze alá tartozó Deep Silver kiadó közhírré tétette, milyen játékokkal készül az idei PAX East-re, a felhozatal alapján nem lesz okunk panaszra.

A Saints Row 4-et alig pár napja jelentették be hivatalosan, pár nap múlva pedig még több anyagra számíthatunk a játékkal kapcsolatban. Azok a szerencsés PAX látogatók pedig, akik Saints Row karakternek öltözve jelennek meg a rendezvényen, első sorból csodálhatják meg a játékot egy zártkörű bemutatón.

A Dead Island: Riptide-ot ki is próbálhatják majd az érdeklődők, a vállalkozóbb kedvűek pedig egy producerrel együtt küzdhetnek a túlélésért - reméljük, azért nem lesznek olyan elvetemült cosplayerek, akik a nagy port kavart női torzónak öltöznek majd...

A Metro: Last Light most először lesz játszható a nagyközönség számára, valamint a Sacred Citadel is tesztelhető, úgyhogy sok kézikamerás interjúra és játékmenetre számíthatunk, a hivatalos videók mellett.

A PAX East 2013 március 22. és 24. között kerül megrendezésre Bostonban, rengeteg érdekes programmal, és többek között olyan résztvevőkkel, mint Cliff Bleszinski, a Blizzard, vagy a Mojang. Aki teheti, menjen el rá személyesen, mindenki más tartson velünk itt a GSO-n, ahol folyamatosan követjük majd az eseményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)