Hirdetés

Metro: Last Light - a túlélés eszközei

|

Újabb túlélési kisokossal kíván minket felvilágosítani a Deep Silver, melyben ezúttal a fegyvereken és a kiegészítőkön van a hangsúly.

Hirdetés

Mivel a Metro: Last Light világában való barangolás közben az elsődleges feladatunk a túlélés, nem baj, ha kellőképpen fel vagyunk készítve a ránk váró veszélyekre.

A Ranger Survival Guide harmadik részéből megtudhatjuk, hogy a játék során különösen fontos szerepe lesz a fejleszthető fegyvereknek, de ami még fontosabb, az a gázmaszk - enélkül ugyanis nincs értelme kimozdulni. Szintén nem baj, ha vannak nálunk különleges lőszerek, amik fizetőeszközként szolgálnak a posztapokaliptikus társadalomban (lévén a bankok már nem igazán üzemelnek, a bankjegyekkel legfeljebb dekorálni lehet). A fénnyel szintén jó barátságot kell ápolnunk, különben még pislogni sem tudunk majd, egy fura testfelépítésű alak máris túláradó szeretetéről tesz tanúbizonyságot, amikor megpróbálja lerágni az arcunkat. Az orosz metró elvégre az orosz metró. A Metro: Last Light megjelenése Európában május 17-ére esik, a gépigény pedig, elnézve a játékmenetbeli effekteket és textúrákat - kimondottan indokolt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)