Hirdetés

Metro: Redux - túl drága? Szavazz a pénztárcáddal

|

Elég komoly felháborodás követte a Metro Redux bejelentését, a rajongók szerint túl sok pénzt kér a 4A Games újra kiadott játékokért.

Hirdetés

Ha esetleg nem lett volna meg, az 4A Games úgy döntött, hogy a Metro 2033-at és a Metro: Last Lightot felturbózza és Metro: Redux néven újra kiadja. A játékok külön-külön és egy csomagban is megvásárolhatóak, illetve a remastered verzió tartalmazza az összes eddig megjelent DLC-t is.

A játékosok egy nagyobbacska csoportja viszont azt nem érzi fairnek, hogy a 4A Games 19,99 eurót kér játékonként, illetve 39,98 eurót a Metro Redux bundle-ért. Még úgy sem, hogy a fejlesztő 50%-os engedményt ad mindenkinek, akinek megvannak az eredeti játékok, ami azért nem rossz.

A Steames aloldalon a 4A Games egy hosszú posztban válaszol az árazással és a Metro Redux-szal kapcsolatos kritikákra. Elmondják, hogy a nyolcvan fős csapat majdnem egy évig dolgozott a játékokon, a Metro 2033-at átköltöztették az új motorra és rengeteg új feature-t is raktak bele, tehát a Redux változat egy teljesen új játékélményt nyújt. A 4A bevallotta, hogy a Metro: Last Light esetében nem lesz akkora változás, viszont új megoldások és egy teljesen új játékmód is belekerült.

 

"Szerintünk az 50%-os engedmény több mint fair, ha azt nézzük, hogy mennyit is dolgoztunk rajta" - írják a közleményben. "Nagyon hálásak vagyunk a támogatásért - nem várjuk el, hogy mindenki megvegye a Redux verziót. Döntsétek el, hogy megéri-e számotokra a a 12,49 dollárt (vagy ugyanennyi eurót) és mi tiszteletben tartjuk a döntéseteket.

A Metro Redux megjelenés augusztus 29-én esedékes. Ti mit gondoltok? Elég volt a remastered verziókból vagy szívesen játsszátok újra az egyik régebbi kedvenceteket jobb minőségben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)