Hirdetés

Metro Redux - ingyen kipróbálható a Metro 2033 és a Last Light

|

A Deep Silver ma kiadott két, méretes demót a Metro Redux csomagban foglalt Metro 2033-hoz és Metro: Last Light-hoz, így aki még nem próbálta őket, most épp annyira merülhet el bennük, hogy aztán kedve legyen folytatni.

Hirdetés

A jelenlegi generáció magával hozta ugyan a fizetős demók korát (mint a Metal Gear Solid: Ground Zeroes vagy az Infamous: First Light, amik viszont cserébe adnak is tartalmat bőségesen), de néhányan azért még ingyen is adnak kóstolót játékukból.

Ilyen például a 4A Games, ami Xbox One-on és PlayStation 4-en is ingyenesen elérhetővé tette a Metro 2033 és a Metro: Last Light első nyolc, valamint kilenc fejezetét. Előbbit a Dead City-ig, utóbbit a Theatre-ig játszhatjuk, így tulajdonképpen mindkét játék kétharmadáig eljuthatunk anélkül, hogy egy fillért is kiadtunk volna. A fejlesztők elégedettek a Metro Redux eladásaival, de szeretnék, hogy mindenkinek lehetősége nyíljon megismerni a posztapokaliptikus világot – még az új rész megjelenése előtt? Meglátjuk az E3 alatt, most már erre is odafigyelünk kétmillió másik dolog mellett.

Ha kipróbáltátok és megtetszett, a PlayStation 4-es változatot itt, az Xbox One-osat itt tudjátok megvenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)