Hirdetés

Talán még Switchre is megjelenhet az első két Metro-játék felújított változata

|

Eléggé esélyesnek tűnik, hogy nemsokára bárhova magunkkal vihetjük majd Artyom posztapokaliptikus kalandjait.

Hirdetés

Még 2014-ben jelent meg a Metro Redux nevű csomag, ami a Metro 2033 és a Metro: Last Light felturbózott, némileg kicsinosított verzióit tartalmazta. Jelenleg csak PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra elérhető a pakk, ám könnyen elképzelhető, hogy a közeljövőben a Nintendo hibrid masinája is beszáll a sorba.

Hirdetés

A fenti feltételezést arra alapozzuk, hogy a korhatár-besorolásokkal foglalkozó PEGI oldalán megjelent egy Metro Redux nevű bejegyzés, amely esetében a Nintendo Switch van megjelölve platformként. Hivatalos megerősítés vagy cáfolat egyelőre nem érkezett a sorozat kiadáásért felelős Deep Silver részéről, azonban nem egyszer előfordult már, hogy egy-egy ilyen PEGI-bejegyzés valóban megjósolta bizonyos játékok vagy portok megjelenését.

Korábban amúgy egy portugál viszonteladó, a GamingReplay kínálatában is megjelent a csomag switches változata, ami azóta el is tűnt az oldalról, de az internet nem felejt:

Szerintetek érdemes Switchre portolni a Metro-játékokat? Vinnétek magatokkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)