Hirdetés

Metro Redux - rengeteg a probléma, háborognak a játékosok

|

PC-n és Xbox One-on sincs könnyű dolga azoknak, akik a nyarat a Metro Redux kipörgetésével szerették volna zárni, a játék ugyanis rengeteg problémával küzd, gyakran el sem indul.

Hirdetés

Nemrég olvashattátok a Metro Redux teszt sorait Mocsy tollából, aki ódákat zengett a borongós hangulatú lövölde felújított változatáról, és bár mi semmilyen problémával nem találkoztunk, nem mindenki volt ilyen szerencsés.

A legtöbb probléma a Steames felhasználókat érinti, akiknek játékon belül és kívül is produkál érdekes dolgokat a program. Az, hogy a Steam valamiért nem tud 150 MB-nál többet letölteni csak apróság ahhoz képest, hogy a játék nem jelenik meg a profilunkban, vagy éppenséggel még mindig úgy érzi, hogy pre-load szakaszban vagyunk, így le van ugyan töltve a Metro Redux, de nem indíthatjuk el. Az indítással egyébként is vannak gondok, hiszen a Steames változat gyakran azonnal kifagy, és bár sokaknak sikerül elindítani, a legtöbb játékosnál az intro után összeomlik a program.

Akiknél fut a program, ott az fps szám ugrál rendesen, ami nem a legjobb egy dinamikus lövöldében. Az Xbox One felhasználók esetében általában a telepítés akad be, ha pedig sikerül feltenni a játékot, akkor a patch letöltése után válik elindíthatatlanná. A fejlesztők azt javasolják, hogy húzzuk ki a netet, és úgy telepítsük a játékot. Nem a legprofibb megoldás, de tűzoltásnak éppen megteszi. Természetesen a többi problémán is folyamatosan dolgoznak, megoldás várható hamarosan.

Ti tapasztaltatok hasonló problémákat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)