Hirdetés

Mégsem kell attól tartani, hogy a Metro széria elkerüli a PC-t a későbbiekben

|

A sorozat kiadója egy hivatalos közleményben igyekezett tisztázni a helyzetet, mielőtt a játékosok még félreértenék a dolgot.

Hirdetés

Mi is beszámoltunk arról, hogy a 4A Games egyik fejlesztője szerint a következő Metro játék már nem fog megjelenni PC-re, ha a játékosok folytatják a balhézást. Azonban a jelek szerint semmi ok a pánikra, mivel a kiadó egészen máshogy gondolja a dolgot.

Hirdetés

A kiadó nemrég közzétett egy bejegyzést a TwitLonger oldalán, amiben tiszta vizet önt a pohárba, és igyekszik elmagyarázni a Metro Exodus körüli eseményeket. Rögtön azzal kezdenek a srácok, hogy a Deep Silver, illetve az azt birtokló Koch Media döntött úgy, hogy ideiglenesen az Epic Games Store-on lesz elérhető a játék.

A posztból kiderült még az is, hogy a 4A Games fejlesztője által mondott dolgok egyáltalán nem tükrözik a stúdió, illetve a kiadó álláspontját a játéksorozat jövője kapcsán. Sokkal inkább arról van szó, hogy az ezeket nyilatkozó személy így fejezte ki megbántottságát és csalódottságát, amiért ekkora botrány lett ebből az egészből. Emellett a vállalat megkért mindenkit, hogy nekik címezzék a döntéssel kapcsolatos véleményeiket, és ne a 4A Gamesnek.

Végül azt is megtudtuk, hogy a későbbi megjelenésekről a kiadó fog dönteni, és mindenképp folytatni szeretnék a sorozatot, a PC-s kiadás pedig mindig része lesz a terveknek.

Ti elégedettek vagytok ezzel a magyarázattal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)