Hirdetés

Már zajlik a következő Metro fejlesztése

|

Úgy tűnik, a 4A Games fejlesztői nem sokat pihentek az Exodus után, máris belevágtak új projektjükbe.

Hirdetés

Korrekt játék lett az év elején debütál Metro Exodus, és ezen még az sem igazán tudott változtatni, hogy sokaknak nem tetszett az Epic Games Store-exkluzivitás PC-n. Most pedig olyan hír érkezett, amelynek biztosan minden rajongó örül majd, függetlenül attól, milyen platformon játszik.

Hirdetés

A THQ Nordic még tavasszal árulta el, hogy a 4A Games egy új AAA projekten dolgozik, és ugyan sejteni lehetett, melyik szériához kapcsolódik az, de ennél több részlet nem derült ki akkor. A kiadó nemrég kicsit konkretizálva a dolgokat bejelentette a befektetőinek, hogy készül már a következő Metro, viszont a hivatalos megerősítésen kívül most sem hangzottak el konkrétumok, feltehetően még a fejlesztés korai szakaszában vannak.

Szerintetek hogyan kellene folytatni a Metro sztoriját?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)