Hirdetés

A rajongói Metroid 2 felújítás a Nintendo lépései után is frissült

|

A Metroid: Samus Returns előtt már elkészült egy rajongói remake, amit a Nintendo jó szokása szerint lelövetett. Ez persze nem állította meg a moddereket, akik azóta is dolgoznak a játékon.

Hirdetés

Az AM2R - Another Metroid 2 Remake nevű projekt célja az volt, hogy a Game Boy játékot újra élvezhessük modern gépeken. A fejlesztés sokáig a radar alatt maradt, és megélte a megjelenést, sőt az 1.1-es frissítést is megkapta. A Nintendo ezután lövette le az egészet, de persze kézről kézre jártak a fájlok, aminek köszönhetően a közösség tovább tudott dolgozni rajtuk.

Hirdetés

A nagy szeretettel gondozott projektet nagy részben az AM2R Reddit gondozta, és az első verzió óta kapott rengeteg hibajavítást, letisztított, magas minőségű zenei és hanganyagot, New Game+ módot, és még egy Randomizer módot is. Ezekkel aztán a végtelenségig lehet újrajátszani a klasszikust.

A Nintendo mindeközben kijött a Metroid: Samus Returns című Metroid 2 felújításukkal, amit egyébként az AM2R rajongói is örömmel fogadtak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)