Hirdetés

Metroid 2 - már tölthető a felújított változat

|

Feljavított látványvilággal és csiszoltabb játékmenettel tette elérhetővé a klasszikussá vált sci-fi platformernek, a Metroid 2-nek az újradolgozott változatát egy rajongói csapat.

Hirdetés

Már három évtizede annak, hogy debütált a legelső Metroid játék. A Nintendo ikonikus főhősnőjének a 30. évfordulója alkalmából pedig megjelent a Metroid második részének felújított verziója is.

Ennek a rajongói projektnek hála amellett, hogy lehetőség nyílik újraélni az 1991-es Game Boyra megjelent platformjátékot, szebb látványvilág, kiforrottabb játékmechanika és magas minőségű zenei aláfestés várja a nosztalgiázni vágyókat. A készítők Metroid: Zero Missionból átemelt pörgősebb játékmenettel és a Super Metroidból ismerős atmoszférával dobták fel a régi klasszikust. Emellett új helyszínekkel is bővítették az alapjátékot.

Ha mindez felkeltette az érdeklődéseteket, akkor ezen a linken tudjátok letölteni Windowsra a játékot. A Linux verzión még dolgozik a lelkes brigád.

Ti tesztek vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)