Hirdetés

Metroid Prime 4 - még mindig az elejénél tarthat a fejlesztés

|

Nem állhat olyan jól a sokak által várt FPS gyártása, még mindig kulcspozíciók betöltésére várnak a fejlesztők.

Hirdetés

Amikor januárban kiderült, hogy a Nintendo újraindíttatta a Metroid Prime 4 fejlesztését, egy kicsit elkezdtünk bízni abban, hogy felpörögnek a munkálatok. Látszólag azonban nem ez a helyzet.

Hirdetés

A fejlesztésért felelős Retro Studios kitweetelte, hogy több pozícióra is jelentkezőket vár. Betöltendő a művészeti vezető, karakterrajzoló, és grafikus programozó szerepköre, valamint több más pozíció. Egy játék fejlesztésének előrehaladottabb szakaszában általában az ezen állásokat betöltők már nyakig vannak a melóban.

Ez jó eséllyel azt jelenti, hogy a Metroid Prime 4 fejlesztése még mindig nagyon korai stádiumban van, és ha ez igaz, akkor még éveket kell várnunk a megjelenésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)