Hirdetés

Metroid Prime 4 - a Nintendo újraindította a játék fejlesztését

|

Ez sajnos azt jelenti, hogy tovább késik a megjelenés, de mostantól már a Metroid Prime széria eredeti fejlesztői dolgoznak a projekten.

Hirdetés

Már eddig is elég bizonytalan volt a Metroid Prime 4 sorsa, hiszen viszonylag ritkán beszélt a Nintendo a játékról. Most azonban kiderült, hogy tényleg nem stimmel minden az alkotás körül, így fontos döntést kellett meghozniuk a japánoknak.

Hirdetés

Tovább csúszik a Metroid Prime 4 megjelenése, ugyanis a Nintendo rebootolta, tehát gyakorlatilag teljesen újraindította a játék fejlesztését. Viszont van jó hír is, hiszen a kiadó átadta a projektet a Metroid Prime sorozat eredeti megalkotóinak, vagyis a Retro Studiosnak, szóval jobb helyre nem is kerülhetett volna az új rész.

A fejleményekről egyébként a Nintendo egyik fejese, Shinya Takahashi számolt be, és azzal indokolta a döntést, hogy a Metroid Prime 4 jelenlegi állapotában nem felelt meg a kiadó elvárásainak. A rajongóknak tehát sajnos még várniuk kell egy darabig, mert teljesen elölről kezdődött a fejlesztés, de remélhetőleg egy minőségi címet kapnak majd a jövőben.

Szerintetek jó döntést hozott a Nintendo?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)