Hirdetés

Tapasztalt szakemberekkel bővült a Metroid Prime 4-et készítő stúdió

|

Remélhetőleg már a játék fejlesztése is jól áll.

Hirdetés

Eddig eléggé lassan haladnak a Metroid Prime 4-gyel kapcsolatos munkálatok, viszont a fejlesztőcsapat bővülésével várhatóan újabb lendületet kap a Retro Studios. A játék fejlesztését tavaly januárban indította újra a Nintendo, és a stúdió tavasszal még kulcsfontosságú pozíciókba keresett embereket.

Hirdetés

A legfrissebb beszámolók alapján komoly tapasztalattal rendelkező kollégákkal bővült a Retro. A fejlesztőcsapathoz csatlakozott Mark Capers dizájner, aki korábban a Playful kötelékeiben dolgozott a New Super Lucky's Tale-en, valamint James Beech, aki a Crysis 3 és a DC Universe Online munkálataiban is részt vett, ugyancsak dizájnerként. Mellettük már a Retro Studiost erősíti Stephen Dupree, a Donkey Kong Country: Tropical Freeze vezető fejlesztője, illete Kyle Hefley karaktertervező, aki többek között a Halo sorozat játékain is dolgozott.

A Metroid Prime 4 fejlesztéséről viszont továbbra sem lehet sokat tudni, illetve a Retro még mindig keres több pozícióba, többek közt vezető animátori munkakörbe szakembereket.

Ti mit gondoltok, vajon mikorra fog elkészülni a Metroid Prime 4?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)