Hirdetés

Izgalmas új részleteket kaptunk a Metroid Prime 4-ről és a Ridge Racer 8-ról

|

A Nintendo két nagyszerű franchise következő részével erősíti tovább a Switch egyébként sem gyenge felhozatalát, amelyekről új információkat tudtunk meg.

Hirdetés

A nevén kívül semmit sem árult el a Nintendo az első switches Metroid játékról, de a következő Ridge Racer epizódról sem hallottunk többet, így éppen itt volt az ideje, hogy kiderüljön néhány információt róluk.

Hirdetés

A Metroid Prime 4 kapcsán annyi biztos, hogy Nintendo Switchre készül, azonban az kérdőjel volt, hogy mely csapat fejleszti. Az egyik YouTuber, Doctre81 azonban úgy tűnik, hogy rábukkant a titok nyitjára, a Bandai Namco Singapore LinkedIn profilján szúrta ki a "Switch-exkluzív belső nézetes shootert", amely a Nintendóhoz köthető IP. Ugyanebben a forrásban szerepelt a Ridge Racer 8 név is, amelyre úgy hivatkozott a leírás, mint Switch-exkluzív címre, ez pedig már önmagában is nagyon izgalmas felfedezés, hiszen a széria legutóbbi teljes értékű része a 2012-es Ridge Racer: Unbounded volt, amely PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelent meg (azóta csak két mobilos fejezet érkezett, a Slipstream 2013-ban és a Draw & Drift 2016-ban, mindkettő Androidra és iOS-re). 

A Bandai Namco Singapore magában foglal néhány LucasArts veteránt is, amelyek közül néhányan dolgoztak a lelőtt Star Wars 1313-on is, ahogyan pár klasszikus játékon is, így remélhetőleg igaznak bizonyul a fenti feltételezés. Várjuk a Nintendo közleményét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)