Hirdetés

Több Metroid játék is készülőben lehet a Nintendónál

|

Szivárogtatók szerint a Metroid Prime Trilogy HD újrakiadásához és a Super Metroid remake-jéhez is szerencsénk lesz az elkövetkezendő két évben.

Hirdetés

Jelenleg a Metroid Prime 4 megjelenésére várunk, melyet már 2017-ben bejelentettek, de a készülő játék valószínűleg nem felelt meg a kiadó elvárásainak, mivel a Nintendo egyszer már újraindította a fejlesztést. Egy szivárogtatásairól híres oldal szerint azonban nem ez az egyetlen Metroid projekt, amelyet a japán cég virtuális kohóiban kalapálnak.

Hirdetés

A LeakyPanda nevű szivárogtató csoport Twitter oldalán találhatjuk meg a bejegyzést, amelyben beszámolnak arról, hogy a Nintendo a következő két pénzügyi évben két új Metroid cím megjelenését is tervezi, ezek közül az egyik a a Metroid Prime Trilogy HD az egyik, mely csak egy újrakiadás lenne Switchen, mivel eredetileg Wii U-n játszhattunk vele. A másik sokkal érdekesebb cím a Super Metroid Remake, mely az 1994-es klasszikust dolgozná újra, ezúttal a Seamus Returns stílusában.

Mielőtt szakfandert és plazmavetőt ragadva kezdenénk örömtáncot lejteni, azt fontos megjegyezni, hogy ugyan a LeakyPandások jó párszor érkeztek hiteles értesülésekkel, azt se felejtsük el, hogy nem egy esetben bizonyult tévesnek az általuk közzétett információ, szóval egyelőre erős távolságtartással fogadjátok a híreket, egészen addig, amíg a Nintendo meg nem erősíti azokat.

Ti örülnétek a felújított változatoknak vagy jobb lenne, ha a Nintendo minden erejét a Metroid Prime 4-re koncentrálná?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)