Hirdetés

Metroid Prime Trilogy Wii-re

|

A Metroid Prime trilógia mindhárom darabját tartalmazza a Nintendo Wii konzolra érkező gyűjteményes kiadás.

Hirdetés

Samus Aran izgalmas kalandjai játékosok millióinak szereztek feledhetetlen pillanatokat amellett, hogy ékesen bizonyították, a Nintendo nem csupán Mario és Luigi otthona.



Az újabb generációs Metroid sorozat első két epizódja, a Metroid Prime és a Metroid Prime 2: Echoes még Nintendo GameCube konzolon látott napvilágot, a japán óriás történetének legkevésbé népszerű asztali szórakoztató rendszerén. Ezzel szemben a harmadik felvonás, a Metroid Prime 3: Corruption már a Nintendo Wii 2007-ben született gyermeke.



A Nintendo minden rajongó örömére úgy döntött, hogy augusztus 24-én egy csomagban (Metroid Prime Trilogy) dobja piacra a három részt, mégpedig olyan formában, hogy az első két epizód is támogatni fogja a Wii mozgásérzékelő kontrollerét. A tervezett ár 50 dollár, a módosításokat pedig az eredeti fejlesztőgárda a Retro Studios viszi végbe. Ugyanabból a könnyen kezelhető menüből indíthatjuk el mindhárom játékot, s hogy még izgalmasabb legyen az időtöltés, most már játékbeli extrákat és jutalmakat tehetünk elérhetővé, ha teljesítjük a követelményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)