Hirdetés

Metroid: Samus Returns - csak Amiibóval nyithatod meg a nehezebb módot

|

A Nintendo elárulta, milyen extra funkciókat adnak majd a különböző Amiibo figurák a Metroid: Samus Returns játékosainak, ami nem igazán nyerte el a rajongók tetszését.

Hirdetés

Az E3-on két Metroid-játékot is leleplezett a Nintendo, de mivel a Prime 4 megjelenése valószínűleg még elég messze van, a Metroid II 3DS-es remake-jére is felkapták a fejüket a rajongók. Annak a friss hírnek viszont sokan nem örültek, hogy a Amiibo figurák ezúttal extra játékbeli tartalmak feloldásához is kellenek.

Hirdetés

Sok más játékhoz hasonlóan ezúttal is szerezhetünk magunknak különböző könnyítéseket a Metroid: Samus Returnsben, illetve két művészeti galériát is megnyithatunk majd a gyűjthető figurákkal, amivel önmagában nem lenne gond. Viszont az sokak ellenszenvét váltotta ki, hogy a Fusion mód is minden jel szerint kizárólag egy figura, egész pontosan az új Metroid Amiibo beolvasásával nyitható meg. Ebben Samus egy alternatív Fusion kinézetet kap, a játék pedig nehezebb lesz. Az Amiibo egyébként nem része a gyűjtői csomagnak, de ami igazán idegesítő, még azok sem biztos, hogy be tudnak majd egyet szerezni a figurából, akik hajlandóak lennének pénz áldozni ezekre a tartalmakra, hiszen a Nintendo rendszeresen keveset gyárt belőlük.

Nektek eddig mennyire okoztak gondot az Amiibo figurákhoz kötött tartalmak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)