Hirdetés

Metroid: Samus Returns - az új trailer megmutatja, mivel teremtett műfajt a Metroid

|

A Metroid: Samus Returns legújabb előzetese a játék során összegyűjthető fegyvereket és képességeket mutatja be, amikhez hasonló rendszereket azóta is játékok tucatjaiban találunk.

Hirdetés

A jövő hét végén megjelenő Metroid: Samus Returnsszel újra átélhetjük a Metroidvania műfajt megalapozó játékok egyikét. Az egyik játékelem, amit azóta is számos követő feldolgozott, a játék közben összegyűjthető különböző fegyverek és képességek széles tárháza, amiket alaposan megnézhetünk a játék új trailerében.

Hirdetés

Ahogy azt láthatjátok, a Metroid II remake-jében is számos különböző módosítást szedhetünk össze, amiknek csak egy része szolgál ténylegesen a harcok megkönnyítésére. A többi képesség sokkal inkább a kiterjedt pályákon való közlekedést és a különböző környezeti akadályok leküzdését szolgálja. Lejjebb a videóban megleshetitek ezeket és hogy a Metroid: Samus Returns milyen kihívásokat tartogat, amiket majd leküzdhetünk ezzel az arzenállal.

Ti játszotok majd a remake-kel, vagy már a Metroid Prime 4-re készültök lélekben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)