Hirdetés

Metroid: Samus Returns - kifordítható borítóval jön a gyűjtői kiadás

|

A Nintendo tényleg mindent megtesz a retro címek rajongóiért: a Metroid különleges kiadásában még a doboz is úgy néz ki, mint amilyen a klasszikus részé volt.

Hirdetés

A Metroid: Samus Returns az 1991-es Metroid II újrakevert verziója, ami modern grafikával tálalja a klasszikus játékmenetet és a jól ismert történetet. A játék főleg a Metroid rajongók szerelmeslevele lesz, amit a különleges kiadás tovább erősít.

A Samus Returns Special Edition tartalmazni fog a játék mellett egy zenei albumot is (a képeken látható Amiibo figurák nem a csomag részei, azokat külön lehet majd megvásárolni). A csomagolása kimondottan érdekes lesz, mert ha kiveszed a tokból a borítót, akkor kifordítva a klasszikus Game Boy játék borítását húzhatod a tokra.

A Metroid: Samus Returns megjelenése 2017. szeptember 15-én várható Nintendo 3DS-re és 2DS-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)