Hirdetés

Metroidvania címek és klasszikus akciójátékok várnak fillérekért a Humble boltjában

|

Már az éppen aktuális csomag is gyönyörű felhozatalt kínált, de közben a Humble egy nagy vásárt is tart a retro címek szerelmeseinek kedvéért.

Hirdetés

Eljött hát a júniusnak első napja, amikor már a hónap végén is túl vagyunk, de az aktuális fizetéseink még nem futottak be. Ilyenkor nem a legkellemesebb látni, hogy elmegy mellettünk egy-egy nagyobb vásár, de szerencsére a Humble Bundle jelenlegi akciói még kitartanak majd egy darabig.

A Metroidvania csomagjuk például még 20 napon át elérhető lesz, és annak hála 14 euróért markolhattok fel olyan csodákat, mint a Hollow Knight, a Bloodstained vagy a Rain World. Az aktuális csomagból érkező bevételek a Girls Who Code nevű alapítványhoz kerülnek majd, ami egy női fejlesztőket segítő szervezet.

Hirdetés

Ha a Metroidvania játékok sosem voltak a kedvenceid, de égeti a zsebed némi apró, akkor a Classic Games Sale neked szól. Olyan címek árait nyeste le a Humble, mint a Bionic Commando, a Devil May Cry HD Collection, a Dead Rising vagy éppen a Megaman Legacy Collection. Persze egy retro vásárból a Quake, Doom, Wolfenstein és Fallout játékok sem maradhattak ki.

Mindezeket megtaláljátok a Classic Sale aloldalán, aminek szereplőit 25-től 80 százalékos kedvezménnyel húzhatjátok be. Sajnos ez a vásár csak jövő hét elejéig tart, így érdemes lesz sietni a vásárlással.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)