Hirdetés

Metrómegállók érkezhetnek a Call of Duty: Warzone pályájára

|

Egy e-sport rendezvényen fedezhették fel a játékosok először az épületet, ami jelenleg még nem található meg Verdanskban.

Hirdetés

A legutóbbi szezonnal érkezett meg az a páncélozott vonat a Call of Duty: Warzone pályájára, mely loottal bőségesen megpakolva süvít keresztül Verdanskon. Úgy néz ki, hogy hamarosan a föld alá is lemerészkedhetünk felszerelések után kutatva, ugyanis néhány képen feltűnt egy új építmény, mely leginkább egy metrómegállóra hasonlít. A Call of Duty League egyik közvetítésében bukkantak rá először a nézők a stadion mellett elhelyezett épületre, melyről a legtöbben úgy gondolják, hogy egy a pálya más pontjain már megtalálható metrómegálló lehet.

Hirdetés

Azt persze nem tudjuk, hogy a már meglévő vonat egyik állomásáról, esetleg egy új metróvonalról van-e szó, de mindenképp érdekes látni, hogy új helyszínekkel bővül a pálya:

Még nem érdemes készpénznek venni a megálló érkezését, hiszen nem tisztázott, hogy a kiadó szándékosan lengette-e be a rendezvényen a készülő tartalmakat vagy pusztán a szervezők baltáztak el valamit. Ha viszont valóban egy új metróvonal érkezik a pályára, az jócskán feldobhatja majd a játékmenetet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)