Hirdetés

Mezőgazdasági gépeket szerelnél? Jön a Farm Mechanic Simulator!

|

Mintha a Farming Simulatort keresztezték volna a Car Mechanic Simulatorral, hiánypótló cucc érkezik.

Hirdetés

A virtuális mezőgazdászatnak megvan a maga rajongótábora, amellyel a Giants Software is tisztában van, nem véletlenül bővül évente új résszel a Farming Simulator franchise. A Faming Simulator 19-ben például minden addiginál nagyobb élmény volt állatot tartani és földet művelni, de a munkagépek tekintetében csupán a használatukra korlátozódtak a lehetőségeink, a bütykölésükre nem. 

Ezt a tátongó piaci rést (?) tervezi betömni a többek között az Ultimate Fishing Simulatort is jegyző Ultimate Games, amely bejelentette, hogy következő játékuk a Farm Mechanic Simulator lesz.

Hirdetés

A Farm Mechanic Simulator játékmenete azt nyújtja, amit a cím ígér: egy a vidéki élet nyugalmára vágyó szerelőt irányíthatunk, akivel mezőgazdasági járműveket és gépeket javíthatunk, tesztelhetünk.

A csapat azt ígéri, hogy rengeteg masina megfordulhat majd a kezeink között a traktoroktól kezdve a kombájnokon át egészen az ültetőgépekig, miközben a műhelyet is működtetünk és fejlesztenünk kell. Az első trailer ízelítőt ad belőle, hogy milyen lesz ez:

A Farm Mechanic Simulatorra a jelenlegi tervek szerint 2021 végén számíthatunk PC (Steam), Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 és Nintendo Switch platformokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)