Hirdetés

Meztelenül csinálták meg a WoW egyik leghíresebb raidjét

|

A sok évnyi frusztráció után most végleg bosszút álltak a World of Warcraft játékosok a játék egyik legnehezebb ellenfelén.

Hirdetés

A veterán World of Warcraft játékosoknak mondani sem kell, hogy az egyik legrégebbi raid főellensége, Onyxia a játék legemlékezetesebb részei közé tartozik, nem csak a hangulata miatt, de a harc nehézsége okán is. A játékosok egy kisebb csoportja most úgy döntött, hogy véglegesen bosszút állnak az életüket megkeserítő raidért és úgy győzték le Onyxiát, ahogy valószínűleg korábban még senki.

Hirdetés

Egy ilyen raid teljesítése alapesetben mind a felszerelés, mind pedig a taktika esetében felkészülést igényel, viszont egy 40 fős csapat csavart egyet a hagyományos módszereken és csatába indult mindenféle páncél, fegyver vagy egyéb felszerelés nélkül, kizárólag a vérprofi csapatmunkára hagyatkozva.

Ahogy a fenti videóból is látszik, a bosst végül sikerült legyőzni, ami ilyen körülmények mellett valószínűleg történelmi jelentőségű teljesítménynek bizonyul (kivéve ha valaki elő tud ásni egy ennél régebbi videót, amiben ez sikerült).

Nektek mi a legemlékezetesebb raiddel kapcsolatos élményetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)