Hirdetés

MGS 4: egyre több az Xbox port pletyka

|

Aki figyelemmel követi a Metal Gear Solid legújabb részéről érkező híreket, az bizonyára hallott már az Xbox 360 verziós pletykákról. Most éppen a hivatalos Xbox magazin kapott egy tippet.

Hirdetés

Először csak neten terjengő pletykának hitte mindenki az elég hihetetlennek tűnő állítást, miszerint a MGS 4 kijönne Xbox 360-ra is. Ám később Kazumi Kitaue, a Konami fejese azt nyilatkozta egy interjúban, elképzelhető, hogy rákényszerülnek egy Xbox 360-as kiadásra is. Most az Official Xbox Magazine újságban jelent meg a pletykarovatban ezzel kapcsolatban egy hír. Az újság állítása szerint egy megbízható forrás elárulta, a játék kijön majd Xbox 360-ra is, azonban egy pár hónapig Playstation 3 exkluzív cím lesz (hasonlóan az Unreal Tournament 3-hoz és egyéb nagy nevekhez). A pletyka valószínűleg egy hivatalos bólintásig vagy tagadásig pletyka marad, de arról ne feledkezzünk el, hogy olyan nagynevű újságok, mint az OXM nem szívesen játszanak a szavahihetőségükkel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)