Hirdetés

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes - ingyen játék az előrendelőknek

|

Aki előrendeli a Metal Gear Solid V: Ground Zeroest, megkapja a sorozat egy másik tagját, de vannak csavarok az ajánlatban.

Hirdetés

Su-Yina, a Konami közösségi menedzsere most jó hírt hozott a PS3-mal rendelkező Metal Gear Solid rajongóknak.

Aki március 20-ig előrendeli a Metal Gear Solid V: Ground Zeroest, az teljesen ingyen letöltheti a Metal Gear Solid: Peace Walker HD digitális változatát. A széria mindkét részében Big Boss bőrébe bújva zúzhatunk, a Ground Zeroes tulajdonképpen a Peace Walker eseményeinek folytatását dolgozza fel, ahol Big Bossnak a Millitaires Sans Frontiéres és a Mother Base parancsnokaként is állnia kell a sarat. A Peace Walker eredetileg PSP-re lett kiadva 2010-ben, majd a nagy sikerre való tekintettel a játékot HD kiadásban átírták PS3-ra is.
 

A Metal Gear Solid V: Ground Zeroes március 18-án fog landolni a polcokon, a PS3-as és PS4-es verzió pedig még exkluzív tartalommal is megajándékoz bennünket: a Déjá Vu névre keresztelt küldetést a játékosoknak a klasszikus, lényegesen kisebb poligonszámú Solid Snake-et irányítva lesz lehetőségük teljesíteni.

Mit szóltok hozzá? Előrendeltétek már, vagy elő fogjátok rendelni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)