Hirdetés

Mi a helyzet a Star Wars Battlefront 3-mal?

|

Az Electronic Arts közleményében nem szerepelt, egy jelentés szerint jó okkal.

Hirdetés

Az Electronic Arts befektetőknek szánt mondandójából kiderült, hogy három Star Wars játék is készül a vállalatnál, mindháromért a Respawn felel némi külsős segítséggel. A projektek között ott van a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása, egy FPS és egy stratégiai játék is, ám egyiknél sem bukkant fel a DICE neve, pedig a rajongók egy része a mai napig reménykedik benne, hogy valamilyen csoda folytán megvalósulhat a csapat Star Wars Battlefront 3-as ötlete, amit az EA az anyagiak miatt kukázott

A VentureBeat legújabb jelentése után azonban a maradék remény is szertefoszlott: a DICE-nál nem egyhamar fognak készülni bármilyen Star Wars játékkal, mivel a stúdió kizárólag a Battlefield szériára összpontosítja a figyelmét.

Hirdetés

Erre egyébként szükség is lesz, miután a a Battlefield 2042 nem az elvárásaik szerint nyitott (állítólag az EA-nél annak lehetőségét is fontolgatják, hogy free-to-play modellre váltsanak). A honlap értesülései alapján a Star Wars zászlóshajóját mostantól a Respawn kormányozza (amellett, hogy az Apex Legendset sem hagyják magára), a fentieken kívül pedig nincs más Star Wars-projekt: az EA Motive a Dead Space remake-kel van elfoglalva, a BioWare pedig azon van, hogy a következő Dragon Age és Mass Effect részekkel visszaszerezze a játékosok bizalmát. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)