Hirdetés

Mi a helyzet az Assassin's Creed remake-kel?

|

Sok Assassin's Creed projektről hullott le a lepel a hétvégén, de az első játék pletykált remake-jét nem említette a Ubisoft. Egy fejlesztő elmondta, miért.

Hirdetés

Tizenöt évvel ezelőtt tehettünk először háztetőkön át vezető sétát az Assassin's Creed univerzumban, amikor Altaïrt kísértük el Maszjáfba, Jeruzsálembe, Damaszkuszba és Akkóba. Az alapokat remekül lefektette az első játék, de voltak olyan hibái, amiket a másodiknál már sikerült orvosolni, így az válhatott igazi klasszikussá.

Önismétlő mivolta és csiszolatlansága miatt nem is olyan jó élmény újrajátszani az eredetit, pedig a története és a hangulata egész korrekt. Nemrég felmerült, hogy készül egy remake, de a Ubisoft Forward során erről nem esett szó - pedig a kiadó megvillantotta a következő nagy játékot, a feudális Japánban játszódó Project Redet, egy most még Codename Jade nevet viselő mobilos spin-offot, a Hexét, amiről még szinte semmit nem tudni, és azt is vázolta, nagyjából mi lesz az Infinity, illetve említést tett a netflixes sorozatról is.

Hirdetés

Az Axios interjút készített Marc-Alexis Côté executive producerrel, aki elmondta, valójában nem készül remake az első Assassin's Creed játékból, sem egy Egyiptomban játszódó új rész, amiről szintén hallottunk innen-onnan - látszólag az összes, jelenleg formálódó AC-projektet megmutatták a Forward során, ennél többre nem számíthatunk. Nem mint ha ennyivel elégedetlenek lennénk...

A sorozat következő játéka a Mirage lesz, ami 2023-ban érkezik, és olyan élményt ígér, amilyet a Black Flag előtti játékoktól kaptunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)