Hirdetés

Mi a játéknagyhatalmak karácsonyi kívánsága?

|

A Kotaku emberei megkérdezték a nagy játékkiadók főnökeit, hogy ők mit szeretnének Karácsonyra.

Hirdetés

A Kotaku-nak mindig érdekes dolgok jutnak eszébe, most sincs ez másképp. Megkérdezték a játékvilág nagyjait, hogy ők mire vágynak az ünnepek alkalmából, és meglepő, olykor vicces válaszok születtek. Mit is várhatnánk, hiszen ilyen ez a videojáték-szakma, nem állhat unalmas, beszürkült emberekből, akik nem szeretik a szórakozást, és a humort. Na de lássuk is ki mit felelt.

 

Pete Hines, Bethesda
"Szeretném, ha az Egyesült Államok bekerülne a világbajnokság elődöntőjébe, vagy Wake Forest az utolsó négybe. Vagy mindkettő. Ezen kívül szeretnék több időt eltölteni azzal, hogy a rengeteg új játékot kipróbáljam, amire eddig nem volt lehetőségem. És pénzt. És világbékét. De leginkább pénzt."

Gabe Newell, Valve
"Úgy döntöttem kell egy új hobbi, szóval elkezdtem magam gépésznek képezni. Van egy CNC esztergagépem, egy csiszolóm, egy kemencém, és sok-sok más eszköz amivel különböző testrészeket lehet átreptetni a garázsomon nagy erővel, égés közben. Ha egyszer elkezded, elég könnyű lesz a karácsonyi listád összerakni, mivel számtalan dologra lesz szükséged. Például egy éve még csak nem is hallottam erről a termékről, most pedig elképzelhetetlen számomra, hogy fogom túlélni a Karácsonyt, hogyha nem találom a zoknimban. Sebtapasz is jól jönne..."

Sid Meier, Firaxis
"Egy Rickenbacker gitár! Zenélni és komponálni a második legkedvencebb elfoglaltságom - a játékkészítés után, persze! Egy jó ideje szeretnék egy ilyen gitárt - remélem a Mikulás olvassa ezt a bejegyzést"

Aaron Greenberg, Microsoft
"Drót (The Wire) sorozat összes része. Mert soha nem tudhatod eléggé hogy játsszák a játékot."

Hideki Kamiya, Platinum Games
"Sok aranyos barátnőt szeretnék Karácsonyra, mert egyelőre még nincs sok aranyos barátnőm."

Todd Howard, Bethesda
"Több időt szeretnék, hogy a pincémben ülhessek és videojátékokkal játszhassak. Nem tudom, elég kedves voltam-e a családommal, hogy megérdemeljem, mert igazából általában a pincében ülök, és videojátékokkal játszok."

David Jaffe, EatSleepPlay
"Szabadgondolkodásúként, aki egyaránt ünnepli a Karácsonyt és a Hanukát, a következő dolgok vannak a listámon: jegyek a márciusi Jay-Z koncertre a Staples center-be (Azthiszem az exem megveszi nekem, de ne mondjátok el neki, hogy tudom, okés?), egy gyönyörű időtöltést a barátaimmal és a családommal az ünnepek alatt, az Isten/az Univerzum/akárhogy is nevezzük továbbra is velem, és az Eat Sleep Play lenyűgöző csapatával maradjon, hogy a rajongóknak remek szórakozást és boldogságot biztosítsunk a jövő évre, remek munkát az összes kollégámnak, akik most épp szabadságon vannak, és végül, de nem utolsó sorban: egészséget, megértést, szerelmet, és sok békét mindannyiunknak, főleg azoknak, akik szenvednek. Sok boldogságot nektek! Kellemes ünnepeket!"

Ken Levine, 2K Boston
"Szeretnék egy működő internetkapcsolatot, Comcast! A klántársaimnak szüksége van rám! És a francba is, elég jó voltam hogy megérdemeljek egy utat Scarlet Monastery-be! (a World of Warcraft egyik instája)"

Frank O'Connor, 343 Studios
"Talán túl nagy kérés lenne egy 50 hüvelykes Samsung LED TV? Nem azért, mert a kép annyira állat, amennyire csak lehet, hanem a vékonysága miatt. Meg lettem viccelve, az élet által, kifelé egy repülő kocsiból. Csak egy TV-t szeretnék, ami olyan, mintha a szádban olvadna. Aztán megnézhetnék rajta egy dokumentumfilmet a világbékéről."

Ben Judd, Capcom
"Ha bármit kérhetnék Karácsonyra, az az lenne, hogy minél kevesebbszer kelljen hallanom a Wham! - Last Christmas című számát a különböző boltokban. Mindenki, aki nem Japánban él, örüljön, hogy nincs annyira kiszolgáltatva ennek a számnak, mint Japánban. Elég nagy a fájdalomküszöböm...De ezt a számot több mint 100-szor hallani 30 nap alatt bármelyik embert megtörné. Bármelyiket."

Larry "Major Nelson" Hryb, Microsoft
"Szeretném, ha a Bioshock 2 méltó lenne elődjéhez. Szükségem van rá!Nem kezdhetem a következő évet összetört szívvel."

Atsushi Inaba, Platinum Games
"Szeretnék egy sivatagos szigetet, amit smaragdzöld tengerek határolnak. Úgy gondolom, ha lenne egy szigetem, az olyan lenne, mintha vakáción lennék."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)