Hirdetés

Mi jön szeptemberben?

|

Ami azt illet, az ősz mindig is kedves időpont volt a kiadók részéről, ha játékmegjelenésekről van szó. Így lesz ez idén is, de még mennyire! A legtöbb nagy név szeptember közepén, illetve végén érkezik, legalábbis a jelenlegi helyzet szerint. Kezdjük például a menthetetlenül elodázott TimeShifttel, amely elméletileg szeptember 8-án láthat napvilágot, de ugyanezen a napon érkezik a hazai fejlesztési War Front: Turning Point, illetve a ParaWorld is, de ne feledkezzünk meg a Resident Evil 4-ről sem. Szeptember 15-én esedékes a Broken Sword: The Angel of Death, a Call of Juarez, illetve a LEGO Star WarsI I: The Original Trilogy is. Aztán elérkezünk a szeptember végéhez, az igazi nagy durranásokhoz: Gothic III, Neverwinter Nights 2, Heroes of Annihilated Empires, Tortuga: Two Treasures, Splinter Cell: Double Agent, Dark Messiah of Might and Magic, Age of Pirates: Caribbean Tales, Star Trek: Legacy és Warhammer 40.000: Dawn of War - Dark Crusade. Utóbbi felsorolásból néhány játék új megjelenési időpontjára most derült fény, ezért ez a némileg összeszedett felsorolás. Ezek után pedig senki ne mondja, hogy nem várja az iskolakezdést!! :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)