Hirdetés

Mi kapcsolja össze az Assassin's Creed Valhallát, az Ezio-trilógiát és a Vikings sorozatot?

|

A megfejtés teljesen egyértelmű lesz, amint felcsendülnek az Assassin's Creed Valhalla dallamai, kiderült ugyanis a zeneszerzők névsora.

Hirdetés

Az Assassin's Creed játékok esetében mindig kiemelten fontos volt az adott korszakhoz tökéletesen passzoló zenei aláfestés, ez a tendencia pedig nem törik meg a Valhalla esetében sem. A német Ubisoft Store weboldalán feltűnt a játékon dolgozó zeneszerzők listája, és legnagyobb örömünkre ismerős neveket találunk rajta.

Hirdetés

Kezdjük egyből Jesper Kyddel, aki először tér vissza a sorozathoz a Revelations óta. Kyd egészen a Konstantinápolyban játszódó epizódig minden részen dolgozott, tehát az ő fülbemászó dallamait hallgathattuk az egész Ezio-trilógiában, és igen, a legendás Assassin's Creed 2 dal, az Ezio's Family is az ő szerzeménye - más játéksorozatokból is kivette a részét egyébként, a Hitman és Borderlands szériák egyes zenéi is hozzá köthetőek.

A második visszatérőnk nem más, mint Sarah Schachner. Neki olyan részek betétdalait köszönhettük, mint a Black Flag, a Unity, vagy épp az Origins, illetve a Call of Duty: Infinite Warfare és Modern Warfare kapcsán is meg kell említenünk a nevét.

Végezetül egy újonc is csatlakozott a veterán duóhoz, hiszen az Assassin's Creed Valhalla bizonyos zenéiért nem más, mint a Vikings sorozat dalait is szerző Einar Selvik felel majd. Selvik black metal dobosként kezdte pályafutását, de később inkább már a tradicionális norvég népzenével foglalkozott, illetve azt értelmezte újra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)