Hirdetés

Mi lesz a Starfielddel a megjelenése után?

|

Mindenki kedvenc Todd Howardja válaszolta meg a Starfield rajongóinak egyik égető kérdését.

Hirdetés

A Starfield egy hatalmas galaxist tár majd elénk, de nem elég nagyot ahhoz, hogy ne lehessen később tovább bővíteni. A Bethesda megerősítette, hogy a játék 2023-as megjelenése után a fejlesztők több DLC-t is ki szeretnének adni.

Ez valószínűleg senkit nem ért meglepetésként, aki követte a kiadó játékainak pályáit. Az összes nagyobb projektjük kapott kiegészítéseket a megjelenésük után, nem meglepő, hogy ez a Starfieldnél sem lesz másképp.

Hirdetés

A DLC-kről egy az amerikai IGN-nel készített interjúban esett szó, melyben Todd Howard a modokat is megemlítette.

"Látjuk, hogy az emberek nagyon nagyon sokáig szeretik játszani a játékainkat. A Skyrimet is még mindig pörgetik, persze nem megállás nélkül. Újra és újra előveszik, aztán látják, hogy megint van extra tartalom."

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

"A Starfieldhez is fogunk új tartalmakat gyártani, és persze ott van a modding közösségünk is. Szerintünk egyébként ez lesz a modderek álma, köszönhetően annak, hogy mi mindent megtehetnek majd a játékkal."

A Starfield megjelenése még odébb van, de jó tudni, hogy a megjelenés napja után sem hagyják majd cserben a sci-fi RPG-k szerelmeseit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)