Hirdetés

Mi lesz a The Last of Us jövője?

|

Neil Druckmann egy interjúban beszélt arról, hogy érkezik-e The Last of Us 3 a jövőben, illetve milyen terveik vannak most, hogy a fejlesztés a végéhez közeledik.

Hirdetés

Már kevesebb mint két hetet kell csak várni a The Last of Us Part II megjelenéséig, és ennél valószínűleg kevés dolog foglalkoztatja jelenleg jobban a gamer közösséget. Az alkotók azonban most már lassan hátradőlhetnek, és elgondolkozhatnak azon, hogy mit tartogat számukra a jövő - erről mesélt most a franchise egyik atyja, Neil Druckmann is.

Hirdetés

A GQ magazin készített interjút a Naughty Dog elnökhelyettesével, aki szerint, ahogy szépen lassan összeállt a játék, úgy került le a válláról egyre több felelősség, így jutott ideje arra, hogy gondolkozzon egy kicsit az elkövetkezendőkön. Két utat lát járhatónak: vagy a The Last of Us 3 vagy egy teljesen új IP fejlesztését. Hogy melyiket valósítják meg, az attól függ, hogy melyikhez érkeznek jobb ötletek, amikor összeül a kreatív stáb. 

Elmondása szerint az emberek mindig azt várják, hogy készítsenek még egy The Last of Us részt, de új karakterekkel, és távol az eddigi helyszínektől - szerinte viszont ez a gyávák kiútja lenne. Úgy gondolja, hogy ha drasztikusan megváltoztatnák a környezetet, vagy teljesen elszakadnának a szereplőktől, akkor jobb, ha inkább egy teljesen új franchise-t készítenek. 

Egyelőre tehát még bizonytalan, hogy merre indul el a Naughty Dog, azonban Druckmannek továbbra is megannyi teendője lesz, hiszen a íróként aktívan részt vesz az HBO The Last of Us sorozatában. 

"Ez tényleg megengedi majd, hogy a karakterekre koncentráljunk és a drámára, valamint egy új megvilágításba helyezi a szereplőket."

Nem igazán aggódunk a sorozat minősége miatt, hiszen Druckmannhez Craig Mazin csatlakozik, aki a Csernobillal bebizonyította, hogy nem kell a szomszédba mennie, ha jó forgatókönyvet akar. 

A The Last of Us Part II-be június 19-től vethetitek bele magatokat, addig is elolvashatjátok HP első benyomását a játékról, hamarosan pedig mazur érkezik a teszttel, hogy mindenki felkészülten vághasson bele a sokat ígérő, drámai kalandba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)