Hirdetés

Mi lesz most a Microsoft Flight Simulator vadászrepülős kiegészítőjével, hogy késik az új Top Gun?

|

Az Asobo Studio tisztázta, hogy milyen következményekkel jár a film premierjének elhalasztása.

Hirdetés

Egy évnél is hosszabb ideje már, hogy első alkalommal emelkedtek a magasba a Microsoft Flight Simulator repülőgépei. Akkor még csak PC-n volt erre lehetőségük, de nemrég bemutatkozott a kimagaslóan jó értékeléseket begyűjtő szimulátor konzolos változata is, amit azt jelenti, hogy már egy Xbox Series X vagy Series S birtokában is felszállási engedélyt kaphatunk.

Mi több, még csak meg sem kell vennünk a játékot, az Xbox Game Pass-előfizetés révén aprópénzért is élvezhetjük a tartalmak zömét, és ráérünk később véglegesen elkötelezni magunkat, ha így akarnánk meghálálni a fejlesztők munkáját.

Hirdetés

Azokét a fejlesztőkét, akik fáradhatatlanul csiszolgatják a játékot, és frissítések révén igyekeznek részletgazdagabbá tenni azt. Most épp Ausztria, Németország és Svájc van soron, de remélhetőleg előbb-utóbb a mi régiónk is sorra kerül majd. Emellett kapunk egy új játékmódot is, ami a Reno Air Races szervezőivel együttműködésben készül, és - minő meglepetés - természetesen versenyeket tartogat számunkra.

De talán egyik tervezett újdonság sem olyan izgalmas, mint a Top Gun: Maverickhez kapcsolódó tematikus kiegészítő, ami a tervek szerint a Tom Cruise főszereplésével forgatott filmmel párhuzamosan rajtolt volna el. Igen ám, csakhogy annak már sokadjára halasztották el a premierjét, méghozzá nem is kevéssel: jelen állás szerint május 27-én mutatják be az amerikai mozik.

Jogosan merülhetett fel tehát a kérdés, hogy ennek dacára megérkezhet-e még idén a vadászgépes kiegészítő. Nos, az Asobo Studio egy rövid blogbejegyzésben adta a tudtunkra, hogy a szóban forgó tartalmak a Paramount produkciójához igazodnak, a további részletekkel majd később jelentkeznek.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)