Hirdetés

Mi lett Sylvanas sorsa a World of Warcraft: Shadowlands végén?

|

A kiegészítő utolsó frissítésének tesztverziójából kiderült, hogy mi vár a Horde áruló vezetőjére.

Hirdetés

Az egykor komplex és remekül megírt karakternek tartott Sylvanas Windrunner neve sokak számára megkeseredett az elmúlt években, köszönhetően annak a vállalhatatlan minőségű történetmesélésnek, amit a Battle for Azeroth és a Shadowlands alatt művelt vele a Blizzard. A történteket követően mindenki a fejét akarta, de idővel a közösség legvérmesebb része is egyetértett abban, hogy a népirtás után a halál is kevés lenne. Mi lehet akkor igazságos büntetés annak, aki leégette a night elf faj otthonát, és aki miatt a Shadowlandsen kellett töltenünk az elmúlt 2 évet?

A World of Warcraft 9.2.5-ös frissítésének adatbányászai már tudják a választ. Innentől értelemszerűen spoilerek következnek, ezért aki meg akarja várni az update megjelenését, az most ne olvasson tovább, keressen inkább magának valami más hírt.

Hirdetés

A sztoriküldetések során eljutunk majd arra a pontra, ahol Azeroth fontos vezetői megvitatják, hogyan büntessék meg Sylvanast. Mindannyian osztják a véleményt, hogy a legnagyobb veszteséget elszenvedett night elfek úrnőjének, Tyrande-nak kell kimondani a végső szót, így rá marad az ítélet.

A dialógusból kiderül, hogy Tyrande szerint a legjobb megoldás bevetni Sylvanast abba a pokolba, amitől a legjobban rettegett. Ott az egykori warchiefnek fel kell majd kutatnia, és az Arbiter elé kell majd vinnie minden egyes lelket, aki miatta került a Mawba.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Egyelőre úgy tűnik, hogy a közösség jól fogadta ezt a lezárást. Sylvanasnak így esélye van a megváltásra, de csak nehéz és hosszú munka árán érheti majd el a feloldozást. Ti mit szóltok ehhez a megoldáshoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)