Hirdetés

Mi történik akkor, ha összegyúrjuk a The Witcher 3-at és a Disco Elysiumot?

|

Egyetlen kép elég volt ahhoz, hogy érdekes legyen a koncepció.

Hirdetés

Mindkettő kiváló, sokszorosan díjnyertes szerepjáték, de valójában rengeteg ponton eltér egymástól a The Witcher III: Wild Hunt és a Disco Elysium. Az egyik legszembetűnőbb különbség pedig egyértelműen a kameraállás kapcsán tapasztalható. Egy Raywantstoplay nevű reddites viszont bemutatta, milyen volna az, ha nem Geralt háta mögül figyelnénk az eseményeket, hanem picit magasabbról.

A közösségi oldalra feltöltött képen a The Witcher III egy jól ismert jelenetét láthatjuk, egészen pontosan azt, amikor a fiatal Ciri gyakorlatozik Kaer Morhenben, miközben mentora és apafigurája a közelben figyel.

Hirdetés

Igen ám, csak ezúttal izometrikus kameranézetben prezentálják mindezt, ami egészen más hangulatot kölcsönöz a játéknak. Lehet, hogy Diablo-szerű ARPG-ként is jól működne a szörnyvadászat?

Nem derült ki, hogyan született az alkotás, de Raywantstoplay konkrétan megemlítette a Disco Elysiumot is a poszt címében, egy hozzászólásban pedig kifejtette, hogy nem a látványról van szó, hanem képzeljük el azt, ahogy Geralt belső hangja arra akarja rávenni a vajákot, hogy üsse ki magát főzetekkel vagy fisztekkel. Talán a következő The Witcher-játékban lesz már ilyen is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)