Hirdetés

Mi történik, ha egy kontrollerrel játszod a Street Fighter IV-et és V-öt?

|

A Digital Foundry szereti egymás mellé tenni a játékok előző, és aktuális részeit, de most egy kicsit csavartak a szokásos ügymeneten. Kipróbálták, hogy milyen lenne mindkét játékot egy kontrollerel irányítani.

Hirdetés

A Digital Foundry gondolt egy nagyot, és egymás mellé tette a Street Fighter V és a Street Fighter IV PC-s verzióit. Na nem csak annyit csináltak, hogy összemérték a grafikát, hanem konkrétan egyszerre játszották a két programot, hogy lássák, milyen különbségek vannak.

A lenti videóban részletesen elmagyarázzák, hogy hogyan működik a dolog de a lényeg, hogy a játékosok 1 kontrollerrel 2 játékot irányítanak. A pályák és a karakterek ugyanazok mindkét epizódban, hogy minél jobban kijöjjenek a különbségek. Meglepő módon majdnem tökéletes szinkronban futott a két epizód. Ha a látványtól eltekintünk, akkor szinte ugyanaz történik mindkét programban.

A Street Fighter profik biztosan kilométerekről kiszúrják az eltéréseket, de a laikus átlag szinte teljesen ugyanazt láthatja. Hogy ez most jó-e vagy sem, azt döntsétek el ti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)