Hirdetés

Mi történt Sylvanasszal a World of Warcraft: Shadowlands új raidjének végén?

|

Múlt héten megérkezett a 9.1-es frissítés, a Chains of Domination, a héten pedig megnyílt annak új raidje, ami folytatta a kiegészítő történetét.

Hirdetés

A Chains of Domination két legnagyobb dobása a Tazavesh megadungeon és a Sanctum of Domination című raid. Utóbbi viszi tovább a World of Warcraft: Shadowlands fősztoriját, így természetesen a végén kaptunk egy komolyabb átvezetőt is.

A videó megmutatta, hogy mi történik az aktuális főgonosszal, a Jailerrel és hűséges segítőjével, Sylvanas Windrunnerrel, aki egyébként a Warcraft játékok egyik ikonikus antihőse.

Hirdetés

Mivel Sylvanas maga a Sanctum főellensége, mindenki kíváncsi volt rá, hogy mi lesz a karakterrel a csata után. A Blizzard nyilván nem hagyhatta, hogy a sztori egyik legfontosabb szereplője csak úgy meghaljon, így a befejezés kétséges volt. Az új átvezető megválaszolta a kérdéseinket, de az eredménnyel kevesen lesznek elégedettek.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A Sanctum végén a Jailer visszaszerezte minden hatalmát, Sylvanas pedig fellázadt ellene, ahogy arra mind számítottunk is. Sylvanas árulását a Jailer "meghálálta" azzal, hogy visszaadta neki a lelke Arthas által kitépett darabját, egyesítve a Banshee Queent az egykori Ranger General lelkiismeretével. Sylvanas a sokktól kidőlt, és élete a hőseinktől függ, akik majd valószínűleg a 9.2-ben fogják elrendezni a dolgot.

A Shadowlands sztorija egyre kuszább, és a Sylvanas sztorivonal nem segít ebben. Kíváncsiak leszünk rá, hogy mit kezd majd ezzel az egésszel a Blizzard.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)