Hirdetés

Mi van egy kontroller belsejében?

|

Egy fotós darabjaira bontotta az utóbbi 10-20 évben megjelent konzolok kontrollereit, hogy megmutassa, mik dolgoztak izzadó tenyerünk alatt a műanyag ház belsejében.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt elkezdődött a konzolok nyolcadik generációja (viták folynak arról, hogy a Wii U akkor most next-gen-e, vagy sem), tehát hét generációt már magunk mögött tudhatunk. Az évek során rengetegen próbálkoztak több-kevesebb sikerrel, de néhány, már nem gyártott konzol és a rá kiadott játékok még napjaink hatalmas elvárásokat támasztó gamereit is képesek szórakoztatni.

Ismerjük a kontrollereket, de vajon ki tudná megmondani, hány alkotóelemből áll egy-egy irányítóeszköz? Most még nagyon kevesen, de ha alaposan átböngészitek Brandon Allen fotósorozatát, álmotokból felébresztve is két másodperc alatt megmondjátok, miből lehet összerakni egy Xbox kontrollert. Hányat ismertek fel az alábbi kontrollerek közül? A többit a linkre kattintva tekinthetitek meg, tanulságos és érdekes kis válogatás ez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)