Hirdetés

Új versenyjátékot adott ki a Microsoft, de nem ez a következő Forza

|

A Miami Streetet ingyen tölthetjük le Windows 10-re, de a játékmeneten jól látszik, hogy a Microsoft elsősorban azokat szeretné vele megszólítani, akik valamilyen hordozható eszközön használják az oprendszerüket.

Hirdetés

Szinte biztosra vesszük, hogy a Microsoft idei E3-as előadásán bemutatkozik a Forza Horizon 4, de a cég játékkiadója, a Microsoft Studios addig is jelentkezett egy versenyjátékkal. Illetve sok mobilos címhez hasonlóan először csak néhány régióban adták ki a Windows 10-es eszközökre ingyenesen letölthető Miami Streetet.

Hirdetés

Amint az alábbi gameplay videóban láthatjátok, a játékot egyetlen egy gombbal irányíthatjuk PC-n, így tisztán látszik, hogy alapvetően érintőképernyőkhöz dolgozta ki a koncepciót a Studio Gobo. A készítők ráadásul azzal is reklámozzák a Miami Streetet, hogy akár egy percnél rövidebb idő alatt is lenyomhatunk egy-egy versenyt, így egyértelműen a hordozható eszközök felhasználói jelentik az elsődleges célközönséget. A versenyjáték egyébként a hordozható piacon azért is lehet érdekes, mert az alkalmazás metaadatai között a felhasználók találtak a Microsoft új, összehajtható táblagépére, a Surface Andromedára vonatkozó utalásokat is, így lehet, hogy a Miami Street lesz az egyik első játék, ami megjelenik majd az egyelőre csak szabadalmakból ismert eszközre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)