Hirdetés

Miasmata - Indie horror a javából

|

Nemsokára újabb indie gyöngyszemmel gazdagszik a világ, hála egy testvérpárnak.

Hirdetés

A Miasmata nem szokványos játék. Egyrészt igazi garázsprojektről beszélhetünk, amit egy testvérpár hegesztett össze az elmúlt négy év során. Másrészt a manapság divatos zombi-tömeg helyett, itt csak egyetlen ellenfél lesz.

Főszereplőnk egy tudós leszen - nem, nem Freeman - aki egy hatalmas szigeten próbálja megérni a következő napot, miközben megpróbálja kideríteni mi történt a világgal. Mindeközben folyamatosan menekülnie kell egy lény elől, aminek feltett szándéka főhősünk elfogyasztása, szétmarcangolása. A bejárható terület hatalmas, a felhasználható eszközök között nem annyira a fegyverek dominálnak, mint inkább az alapvetően hétköznapi dolgok, amik egy katasztrófa után hátramaradtak. Felfedezés, kísérletezés, és menekülés. Zsúfolt program, ugye? A Miasmata november 28-án érkezik Steamre, és a GoG-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)