Hirdetés

Michael Jackson szerezte a Sonic 3 zenéjét!

|

Igaznak bizonyult a legenda: Michael Jackson volt a Sonic 3 zeneszerzője.

Hirdetés

A leleplezést egy francia lap tette közzé, amikor is egy interjút közölt Brad Buxerrel. Buxer elmondása szerint ő, és Michael Jackson együtt dolgoztak anno a Sonic 3-on. Sőt a munkát tulajdonképpen Jackson kezdte el egyedül, és csak később kért segítséget Buxertől.

Buxer ugyan nem játszott a játékkal, így azt sem tudja, hogy mely dallamok kerültek bele a végső produktumba, de például a Stranger in Moscow is ekkor született meg. Hogy akkor végül is miért nem szerepel Jacko a stáblistában? A sztár nem volt elégedett a konzol hangminőségével, és nem akarta, hogy bármi köze legyen ilyesféle gagyi zenékhez. Ezek után vajon mennyit fizetnek majd a rajongók egy-egy eredeti Sonic 3 példányért?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)