Hirdetés

Michael Jackson videójáték készül

|

Még a pop királyának életében is pletykálták, hogy készül egy videójáték az ő főszereplésével.

Hirdetés

Mostanra ez egészen biztos lett.Az MJJ Productions, Jackson saját produkciós cége már a sztár halála előtt  jó ideje dolgozott ezen a be nem jelentett konzolos címen.

Az információk szerint a játékban Jackson kedvencei, felvett hangja és legnagyobb sikerei is szerepelnek. Az MJJ Productions képviselője azt nyilatkozta "tuti ki fogjuk adni - Michael imádta a videójátékokat". Egyelőre az nem derült ki, milyen típusú játékra számíthatunk, az csak egy tipp, hogy zenei játék lesz: vagy a Singstar, vagy a Dance Dance Revolution sorozathoz hasonlít majd. A játék megjelenése karácsony körül várható - akkor majd kiderül róla több információ is.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)