Hirdetés

Michael Keaton is szerepel a Need for Speed filmben

|

A mi klasszikus, nehézkesen mozgó Denevéremberünk feje most nem lándzsán, hanem a Need for Speed játékból készülő filmben látható majd. Örülünk?

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Aaron Paul, Imogen Poots, Kid Cudi, Ramon Rodriguez, Rami Malik, Harrison Gilbertson és Dominic Cooper mellett most Michael Keaton is szerepet kapott a Need for Speed filmben.

Az Electronics Arts szebb napokat is megélt autós sorozatából készülő moziban Keaton egy különc, csodabogár fickót alakít majd, aki egy titkos, természetesen illegális autóversenyt szervez, ahová a világ legjobb sofőrjeit hívja meg (tiszta Mortal Kombat, kitalálhatnának már valami eredetibb történetet).

A Need for Speed filmet Scott Waugh rendezi, várhatóan 2014. február 7-én érkezik majd a mozikba. Írunk róla, ezt megígérhetem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)