Hirdetés

Michael Madsen mit fog bejelenteni a The Game Awardson?

|

Az 505 Games elkezdte a felvezetést egy leleplezéshez, az Epic Games is érintett.

Hirdetés

Nemsokára elérkezik az év utolsó nagy játékos eseménye, a The Game Awards, amely során egyrészt kihirdetik az év legjobbjait (a jelöltek listája alapján az Elden Ring és a God of War Ragnarök tarolni fognak), másrészt a kiadók és fejlesztőcsapatok egymás sarkát taposva jelentik be vagy mutatják meg, hogy mivel készülnek jövőre, afféle előrehozott karácsony ez a gamerek számára.

Ennél fogva a The Game Awards előtti napokban/hetekben sorra szoktak érkezni a teaselések, hogy mire számíthatunk a műsor alatt, többek között már Hideo Kojima is megkezdte az utalgatást

Hirdetés

A titokzatoskodók táborát erősíti most az 505 Games kiadó is, amely Twitteren osztott meg egy érdekes videót. Ebben a Kutyaszorítóban, a Kill Bill-filmek és az Aljas nyolcas sztárja, Michael Madsen ugrik be a The Game Awards atyjának, Geoff Keighley irodájába, hogy visszaadja neki a nála felejtett tárcáját, a recepciós pedig megtalál egy QR-kódot tartalmazó kártyát benne. 

Ezt beszkennelve a Visit Rockay City honlapon találjuk magunkat, ahol egy hangulatos város látképe fogad minket egy visszaszámlálással, valamint egy ígérettel, hogy a The Game Awards folyamán minden kiderül (egyúttal fel is iratkozhatunk a hírlevélre). A twitteres poszt alapján az Epic Games keze is benne van a dologban, de csak találgatni tudunk, hogy mi lehet a titokzatos projekt - lehet, hogy a Payday 3 lesz, de az is lehet, hogy egy teljesen ismeretlen IP. 

Nektek van elképzelésetek róla ennyi alapján?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)