Hirdetés

Michael Pachter szerint túlzottan drága a PSP Go!

|

Michael Pachter piacelemző véleménye szerint az októberben debütáló PSP Go! díjszabása túlzottan magas.

Hirdetés

Legutóbbi interjújában a Wedbush Morgan közismert elemzője a következő generációs PlayStation Portable ármeghatározását kritizálta, ugyanis a 249 eurós árcédulával ellátott marokkonzolok elriaszthatják a potenciális vásárlókat. A múlt héten bemutatott PSP Go! elődjeihez képest kisebb mérettel és megnövelt fényerővel rendelkezik, valamint fejlesztői búcsút intettek az UMD korongok támogatásának.

Bejelentését követően sokan felháborodtak árszabásán, melynek leredukálására az elkövetkező hónapokban biztosan nem számíthatunk. Michael Pachter elmondta, a vételárként megszabott 249 eurós, illetve dolláros összeggel az Apple közkedvelt rendszerével kívánnak rivalizálni, azonban a Sony illetékesei megfeledkeztek az iPod touch kiegészítőiről és plusz szolgáltatásairól.

Habár Pachter méltányolja a PlayStation Portable technológiai elsőbbségét és színvonalas játékkollekcióját, felhívta figyelmünket az iPod touch érintőképernyőjére, gigászi marketingkampányára, a folyamatosan gyarapodó App Store tartalmakra valamint a számtalan letölthető zenére. Mivel az említett szolgáltatásokat nélkülözni kénytelen a PSP Go! valamint 80 dollárral drágább a PSP 3000-es modelleknél veszélyeztetett a vadonatúj konzol piaci szereplése.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)