Hirdetés

Halo 5: Guardians - rendesen megpakolták a limitált kiadásokat

|

Major Nelson személyesen mutatja meg, hogy mit kapnak azok, akik a Halo 5 limitált vagy gyűjtői kiadása mellett döntenek.

Hirdetés

Szépen derülgetnek ki a dolgok a Halo 5: Guardians játékmenetéről, viszont mivel már lassan itt van a sarkon a megjelenési dátum, érdemes lenne lassan abba is belemenni, hogy mégis mi minden kerül még bele a csomagba az alapjáték mellett. Kicsit kacifántosak a lehetőségek, de semmi pánik, Major Nelson eljött, hogy egy videóval mentsen meg minket a káosztól.

Major Nelson a Microsoft Xboxos divíziójából, illetve Josh Holmes a 343 Industries csapatából összeálltak és készítettek egy összefoglalót arról, hogy milyen összeállításban vehetjük majd meg a játékot. Az első és legfontosabb a Limited Edition, melyben egy gyönyörű fémdobozban kapjuk a játékot, emellett pedig belekerült a Spartan Locke's Classified Orders és rengeteg extra tartalom Requisition pakkok formájában. Ha ez még nem lenne elég, bedobták még bónusznak a Halo: The Fall of Reach animációs sorozatot is, hogy két meccs között se unatkozzunk.

Erre építve a Limited Collector's Edition mindent tartalmaz, ami a fenti kiadásban belefért, viszont extraként bekerült még egy Master Chief és egy Spartan Locke szobor is, amit egyébként kedvünk szerint szétszedhetünk és átszervezhetünk. Ha még nincs Xbox One-unk, akkor sincs probléma, mert természetesen megjelenik egy bundle, amelyben a konzolhoz a játékot csomagolják. A gépcsomagban az 1TB-os Xbox One lesz megtalálható, természetesen menő, Halo stílusú külsővel és egy Spartan Locke-ra emlékeztető kontrollerrel. Ennek a kontrollernek egyébként Master Chief változata is létezik és mindkettőt külön is meg lehet vásárolni, ha van köztetek olyan, aki elég elvetemült rajongója a sorozatnak.

A Halo 5: Guardians megjelenés október 27-én várható, kizárólag az Xbox One-on. Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)