Hirdetés

Microsoft: A kiszivárgott Gears of War 3 nem a végleges verzió

|

A torrent oldalakra felkerült fejlesztői Gears of War 3 verzió még korántsem a végleges állapotot tükrözi.

Hirdetés

A Microsoft most közölte a játékosokkal, hogy tudnak a kiszivárgott Gears of War 3-ról és a biztonsági csapat, valamint a törvény képviselőinek segítségével igyekeznek az ügy végére járni.

"[A kiszivárgott változat] nem a végleges build, és nem tükrözi azt, amit a rajongók a szeptember 20-i megjelenéskor kapnak." - nyilatkozta a kiadó. A Gears of War 3 torrent oldalakra felkerült kiadása csupán a fejlesztői példány, amely fejlesztői, vagy JTAG-elt Xbox 360-okon volt hajlandó elindulni. A játék története hamarosan nyilvánosságra kerül, így aki már türelmetlenkedik, nemsokára újabb információkhoz juthat. A build állítólag a teljes egyjátékos kampányt tartalmazza, és a többjátékos mód nagyrészét, hiába bugos és hiányoznak textúrák belőle.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)