Hirdetés

Age of Empires - érkezik az Android, iOS és Windows Phone változat

|

Japán fejlesztők portolják a Microsoft klasszikus stratégiai játékát mobilokra, mely free to play lesz játszható.

Hirdetés

Mióta kiderült, hogy a japán KLab kapta meg az Age of Empires sorozat portolási jogát, a cég részvényeinek értéke 18%-kal növekedett.

Az Age of Empires még a 2013-as üzleti év vége előtt érkezik Androidra, iOS-re és Windows Phone-ra, free to play modellel. Korábban arról volt szó, hogy ez lesz az első olyan Microsoft játék a sorban, mely megjelenik mobilokra, és a későbbiekben még több portot kapunk majd, a Microsoft viszont cáfolta a híreszteléseket:

"A KLab ma jelentette be, hogy a Microsofttal kötött megállapodás értelmében ők fejleszthetik a Microsoft Studio Age of Empires sorozatának mobilos verzióit, melyek angol nyelven érkeznek iOS és Android készülékekre világszerte, valamint a későbbiekben más nyelveken és Windows Phone-ra is (...) Néhány híradás téves információt tartalmaz arra vonatkozóan, hogy különböző Xbox Live alapú játékok is megjelennek iOS-re és Androidra, de ezúttal nincs további bejelenteni való az Age of Empires porton kívül."

Kíváncsian várjuk, mit sikerül a KLabnak összeügyeskednie, az alapanyag remek, már csak az a kérdés, hogyan fog festeni az irányítás mobilon. Amennyiben jól teljesít az első rész portja, további Age of Empires játékokra számíthatunk, aztán ki tudja... Talán mégsem lehetetlen egy Halo Wars, vagy Project Gotham mobilon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)