Hirdetés

A Microsoft nyitott az Alan Wake 2-re

|

A közhiedelemmel ellentétben a Microsoft nem ellenzi az Alan Wake folytatását, egyszerűen nem rajtuk múlik a dolog.

Hirdetés

Nagyon sokáig mindenki azt hitte, hogy tulajdonképpen a Microsoft az, aki ellenzi a Remedy Alan Wake sorozatának folytatását. Phil Spencer ezzel szemben azt állítja, hogy a kiadó teljesen nyitott a következő rész lehetőségére, csak a Remedyn múlik a dolog.

Tulajdonképpen Phil azt nyilatkozta, hogy a fejlesztőknek akarniuk kell a projektet ahhoz, hogy tárgyalni lehessen róla.

"Hogy is mondjam ezt? A fejlesztőnek...nos a fejlesztőnek akarnia kell a játék elkészítését."

Ebben az a különös, hogy elvileg a Remedy már bemutatta az Alan Wake 2-t a Microsoftnak, de akkoriban nem érdekelte őket a projekt. Sam Lake ezt 2015-ben mesélte el.

"Mi megmutattuk a Microsoftnak, de azt hiszem, hogy akkor ők egészen más dolgokat szerettek volna a portfóliójukba."

Most akkor ott állunk, hogy mindenki a másikra vár. Egyelőre annyit tudunk, hogy a Remedy két projekten is dolgozik, de egyik sem az Alan Wake 2. Meglátjuk, hogy ez most ennek tudatában változni fog-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)