Hirdetés

Bejelentéssel készül a Microsoft a klasszikus Xbox címek kapcsán

|

Egy blogbejegyzés azt ígéri, hogy komoly fejleményekre számíthatunk a klasszikus Xbox játékok Xbox One-os támogatottságát illetően.

Hirdetés

Jelenleg tizenhárom Xbox klasszikus játszható Xbox One-on a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően, köztük olyanok, mint a Prince of Persia: The Sands of Time, a Red Faction 2 és a Star Wars: Knights of the Old Republic. A játékosok azóta kíváncsiak arra, hogy mikkel készül még a Microsoft, mióta ezeket megerősítették, és úgy tűnik, hogy nem kell már sokat várni a többire sem.

Hirdetés

A vállalat egy Xbox Wire blogbejegyzésben hergelte kicsit a kedélyeket, ugyanis április 10-re komoly híreket, valamint egy nagy bejelentést ígérnek a klasszikus Xbox játékok visszafelé kompatibilitásának támogatásával kapcsolatban, méghozzá a következő Inside Xbox epizód keretében. 

Nemsokkal a műsor kezdete előtt többet is elárulnak majd arról, hogy nagyjából mikre számíthatunk, de a legnagyobb aduászokat nyilván nem fogják előre kijátszani. Ti milyen hírekre számítotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)